9 Haziran 2022 dolar - euro kuru

9 Haziran 2022 dolar - euro kuru
9 Haziran 2022 dolar - euro kuru hande
Bu içerik 651 kez okundu.
Reklam
İzmit Escort Malatya Escort Manisa Escort Mersin Escort Kayseri Escort Kocaeli Escort Samsun Escort İstanbul Escorts Merter Escort Nişantaşı Escort Maltepe Escort Sancaktepe Escort Şişli Escort Büyükçekmece Escort Beşiktaş Escort Mecidiyeköy Escort Sarıyer Escort Fulya Escort Beyoğlu Escort Başakşehir Escort Beylikdüzü Escort Pendik Escort Esenyurt Escort Esenler Escort Kurtköy Escort Bahçelievler Escort Ataşehir Escort Fatih Escort Bakırköy Escort Kadıköy Escort Avcılar Escort Beykoz Escort Kartal Escort Bursa Escort Eskişehir Escort Gaziantep Escort Ankara Escort

Döviz kurlarında hafta başında başlayan yükseliş ivmesi sürüyor.

Yılın içi zirvesindeki hareketlerine devam eden dolar/TL, bu sabah 17,20'yi aştı.

Euro/TL için de benzer tablo söz konusu ve kur bu sabah 18,50'yi aştı. Dün, dolar kurunda 17; euro/TL'de ise 18 sınırları aşılmıştı.

Dolar endeksi, 102,5 seviyelerinde yatay hareketine devam ederken, euro/dolar paritesi 1,0710 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altında dengelendi.

Uzmanlar, enflasyon ve büyüme beklentilerini etkileyebilecek her türlü veri ve gelişme öncesi artan yatırımcı hassasiyetinin, piyasalarda oynaklığın yüksek seyretmesine neden olduğunu söyledi.

Yarın açıklanacak ABD'nin enflasyon verileri öncesi ABD'nin 10 yıllık tahvil faizinin yüzde 3'ün üzerindeki seyrine devam ettiğine dikkati çeken uzmanlar, tüm bu gelişmelerle dolara olan talebin gücünü koruduğunu ifade etti.

Uzmanlar, bugün ECB'nin faiz kararı ve sonrasında ECB Başkanı Christine Lagarde'ın para politikası yol haritasına ilişkin yapacağı yönlendirmelerin takip edileceğini vurgulayarak, teknik açıdan dolar endeksi için 101,8'in destek, 103,1'in ise direnç olarak izleneceğini kaydetti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Deprem sonrası deniz taştı
Deprem sonrası deniz taştı
MEÜ Tıp fakültesine kuvöz hediye ettiler
MEÜ Tıp fakültesine kuvöz hediye ettiler