İş İnsanı Metin Akay kimdir ?

İş İnsanı Metin Akay kimdir ?
İş İnsanı Metin Akay kimdir ? News Tanıtım
Bu içerik 463 kez okundu.

İş İnsanı Metin Akay kimdir ?

Yatırımcı iş insanı, Demo Grup kurucusu. 1986 tarihinde Sirt’te dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İşletme mezunudur. İngilizce ve Arapça bilmektedir. 
2001 yılında Demo Hair saçlandırma merkezini kurarak iş hayatına adın atan Metin Akay, bugüne kadar ünlü ünsüz bir çek kişinin hayatına dokunarak yeni imajlarına kavuşturdu. Kemal Doğulusunda, Selin Ciğerci, Sinan Akçıl  gibi bir çok ünlülerin de imajlarına katkıda bulundu. Yatırımlarına devam eden Metin Akay şimdi Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Kim, Kim Kardashian gibi Dünyaca ünlü bir çok yıldızın kullandığı FDA onaylı Emshape cihazını Türkiye’ye getirerek adından söz ettirmeyi başardı. Türkiye de sadece Demo Estetik ve Emshape Türkiye’de olan cihaz sayesin de 30 dakika 20.000 mekik, squat etkisi yaratabiliyor. 
Fitness hedeflerinize Emshape ile kavuşabilir, kas yaparken yağ yakabiliyorsunuz. Bunun yanın da Amerikadan sonra sadece yine Demo Estetik ve Emshape Türkiye de olan FDA onaylı EMS Plus cihazı ile de sıkılaşma sağlayarak selülit, hızlı kilo alıp vermeden kaynaklı sarkmalar, doğum sonrası oluşan çatlama ve sarkmalardan kolayca kurtulabiliyorsunuz. 

İş insanı Metin Akay 2015 yılında Demo Klinik Diş Sağlığı kliniğini kurarak Türkiye’ye tek günde implant uygulamasını getirdi. Diş esteği, gülüş tasarımı uygulamalarınıda Özgürce Gülümseyin sloganı ile Demo Klinik markası altında gerçekleşen Metin Akay insanların hayatlarına dokunmaya devam ediyor ve yatırımlarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı