Wofret ismi ile gündem olan Yunus Emre Kelkitli ve başarı hikayesi

Wofret ismi ile gündem olan Yunus Emre Kelkitli ve başarı hikayesi
Wofret ismi ile gündem olan Yunus Emre Kelkitli ve başarı hikayesi News Tanıtım
Bu içerik 478 kez okundu.

Yunus Emre Kelkitli, 2003 senesinde dil eğitimi için İngiltere’ye gittikten sonra 2006’da eğitimini bitirerek Türkiye’ye döndü. Ardından çeşitli projelerde görev alan Kelkitli 2011 senesinde tekrar Londra’ya gitme kararı aldı.

 

Londra'da yaşayan İş danışmanı yatırımcı arkadaşı Cemal Polat'ın desteği ve içerik fikirleriyle kolları sıvayan Yunus Emre Kelkitli Wofret projesini hayata geçirdi.

 

Yunus Emre Kelkitli yaptığı açıklamada ''Hayallerimi gerçekleştirmek amacıyla sürekli gelişmeyi sürdürdüm. Projelerimi inançla ve azimle geliştirirken ilk Türk doğal gıda ürünlerini patentleyen kişi olarak öne çıktım. Geliştirdiğimiz farklı yazılım ve siber güvenlik projelerini yine yazılımcı arkadaşlarımla birlikte büyük bir azim ve özveriyle tamamladık.'' sözleriyle süreci anlattı.

 

Wofret uygulamasını Türk yazılımcı arkadaşlarıyla birlikte piyasaya sunan Yunus Emre Kelkitli: ''Farklı alanlarda etkin olmayı önemsiyorum. E-ticaret alanında oluşturduğumuz ve insanlara fayda sunmayı hedeflediğimiz Wofret projesinin yanı sıra siber güvenlik yazılımı alanında farklı projelerim de var. Bununla birlikte kurmuş olduğum Natorheal adlı marka İngiltere'de doğal gıda pazarı alanında etkinlik gösteriyor. Bu alanda da diğer sahalardaki gibi başarımızı artırmayı ve gelişmeyi hedefliyoruz." açıklamalarında bulundu.

 

YENİ PROJELER VE FARKLI İŞ DENEYİMLERİ

 

Butik olarak sunulan tekstil ürünleri için e-ticaret alanında satışa başlayan Yunus Emre Kelkitli, aynı zamanda kendi yazılım şirketinin de sahibi olarak biliniyor. Genç yazılımcı bu konudaki düşüncelerini şu şekilde özetledi:

 

''Yazılım şirketi bünyesinde şu an 112 kişilik ekiple birlikte çalışıyoruz. Şirket bünyesinde geliştirdiğim uygulama oldukça ilgi gördü ve kısa süre içinde 243 bine yakın üye sayısını yakaladık. Bununla birlikte internet dünyasında büyük rakiplerle mücadele edebilecek boyutta yeni bir proje kurmayı hedefliyorum. Bu açıdan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' açıklamalarıyla yazılım alanındaki gelişmeleri özetledi.

 

''Hayallerimi gerçekleştirmek için daima yeni fikirler ve projeler gelişmeyi amaç edindim 2022 senesinde de gelişen teknolojinin imkanlarından yararlanarak yeni uygulamalar sunmayı sürdürdük.'' şeklinde konuştu.

 

1985 doğumlu olan Yunus Emre Kelkitli, eğitim ve askerlik görevinin ardından çok sayıda farklı alanda tecrübe edindi. Sosyal medya yönetiminden bilgisayar tamirine ve internet kafe işletmesine varana kadar çok yönlü bir iş deneyimine sahip oldu. İnternet dünyası ile yakın bağını her zaman koruduğunu belirten Yunus Emre Kelkitli her zamanki gibi ilerleyen teknolojik gelişmeleri bugün de yakından takip ettiğini ifade ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı