BURSA’DA MÜZİKSEVERLER CITYFEST İLE MÜZİĞE DOYDU

Kerkisolfej organizasyonu ve +1 ana sponsorluğunda Bursa Suare'de düzenlenen şehrin en eğlenceli festivali Cityfest’in son gününde Emre Kula, Mavi Gri ve Dolu Kadehi Ters Tut sahne aldı.

BURSA’DA MÜZİKSEVERLER CITYFEST İLE MÜZİĞE DOYDU
BURSA’DA MÜZİKSEVERLER CITYFEST İLE MÜZİĞE DOYDU reklam
Bu içerik 658 kez okundu.
 
 
Üç gün boyunca süren ve festivalin son gününde muazzam bir katılım ve ilgi gösteren müzikseverler festivalde eğlencenin dibine vurdu. Festivalin son gününde sevenlerini karşılayan ilk isim Emre Kula oldu. Emre Kula'dan sahneyi devralan Mavi Gri Grubu, " Alt Üst Olmuşum " ve " Hayatım Leş " gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.
 
DOLU KADEHİ TERS TUT GRUBUNA FİNALE YAKIŞIR PERFORMANS !
 
Festivalin üçüncü gününde son sahne performansına imza atan Dolu Kadehi Ters Tut Grubu, sevenlerine uzun bir süre zihinlerinde unutamayacağı bir konser akşamı yaşattı. Son zamanların en çok dinlenen ve ilgi gösterilen grubu olan Dolu Kadehi Ters Tut, hayranlarını "Biraz Delisin" şarkısıyla karşılarken, dillere pelesenk olmuş parçalarını kendisini dinlemeye gelen binlerce müziksever ile birlikte coşkulu bir şekilde söyledi.
 
Yaklaşık iki saat sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Dolu Kadehi Ters Tut Grubu, sevenlerinin büyük alkışlarıyla birlikte sahne performansını noktaladı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı