Yasa Dışı Dinlenme Riskiniz Her Zaman Var

Yasa Dışı Dinlenme Riskiniz Her Zaman Var
Yasa Dışı Dinlenme Riskiniz Her Zaman Var News Tanıtım
Bu içerik 434 kez okundu.

Yasa Dışı Dinlenme Riskiniz Her Zaman Var

 

İş veya özel hayatınızda birilerinin yasa dışı olarak sizi dinlemeye çalışması riski her zaman vardır. Özellikle gizli bilgilerinize veya özelinize ulaşmak isteyen insanlar her zaman olacaktır. Bu konuda endişe sahibi olduğunuzda da böcek arama hizmeti almanız gayet mantıklı olacaktır.

Böcek arama konusunda son yıllarda Türkiye'de Teknospy güvenilir alanlar için önemli bir hizmet vermektedir. Firmanın sahip olduğu TSCM önlemleriyle profesyonel ve güvenilir bir hizmet alma şansı doğuyor. Uzman bir ekip evlerinizde, ofislerinizde, işletmelerinizde veya araçlarınızda size böcek arama hizmeti verebiliyor.

Dinlenme Ve İzlenme Riski Engellenebilir

Son yıllarda özellikle böcek olarak tabir edilen cihazlara internet üzerinden herkes ulaşabiliyor. Elektrik bağlantısı sağlandığı sürece bu cihazlar canlı olarak her ortamda dinleme ve izleme yapabilir. Hatta pasif cihazlar sadece belirli bir süreliğine dinleme ve izleme yapabilmek için de kullanılabilir. Bu nedenle özellikle endişeli durumlarda dinlenme ve izlenme riski böcek arama ile engellenebilir.

Teknospy böcek arama hizmeti istediğiniz her ortamda bu riske karşılık kapsamlı bir şekilde sunuluyor. Herhangi bir ortamda gizli dinleme cihazlarının ve fiziksel güvenlik risklerinin belirlenmesi için çalışma yapılıyor. Sonrasında belirlemelere uygun şekilde bu riskler ortadan kaldırılıyor. Casus böcek arama için de frekans tarama, termal tarama ve pasif cihaz arama gibi işlemler uygulanıyor.

Casus Böcekler Her Yerde Olabilir

Özellikle ev, iş yeri ve araç gibi sürekli kullanım alanlarında casus böcekler her noktada olabilir. Teknospy bu konuda aramalarını çok geniş bir çerçevede gerçekleştirmeyi benimsiyor. Verilen böcek aramahizmeti sırasında duvarlar, elektronik cihazlar, tesisat veya aydınlatma gibi her nokta aranıyor. Gerekirse, termal kameralar ve tesisat incelemeleri ile casus cihaz arama dahi yapılıyor.

Böcek arama hizmeti verilirken, telefon hatları ve elektrik şebekesi dahi kontrol edilerek işlem gerçekleştiriliyor. Yani dinlenme ve izlenme risklerine karşı her ayrıntı kontrolden geçiriliyor. Firma bu işlemler için uzun yıllardır oluşturduğu teknolojik altyapıyı kullanıyor. Farklı teknik cihazlarile uzman bir ekip yapılar, araçlar ve cihazlarda böcek arama hizmeti verebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı