En Popüler Tırnak Modelleri

En Popüler Tırnak Modelleri
En Popüler Tırnak Modelleri News Tanıtım
Bu içerik 470 kez okundu.

En Popüler Tırnak Modelleri

Her yıl moda trendleri değişmekte ve kadınların beğenilerine yeni ürünler sunulmaktadır. Gelişen teknoloji ve farklılaşan beğeniler ile tırnak modelleri de ortaya çıkmaktadır. Bu yılın trend modelleri arasında ise stiletto tırnak, gül tırnak, balerin tırnak, lale tırnak modelleri yer alıyor. Bu modelleri modayı takip eden kadınlar kendi tırnaklarında görmek istiyorlar. Her kadının tırnak yapısı farklıdır. Bundan dolayı da bir modelin moda olmasının yanında size yakışması da önemlidir.

Leman Demir Güzellik Salonu uzmanları elinize en uygun modelin uygulanmasında hizmet vermektedirler. Tırnak modellerinin yapılması sırasında tırnakların yeterli uzunlukta olması gerekiyor. Tırnağın sağlıklı uzamıyor olması halinde protez tırnak ya da jel tırnak uygulaması yapılması gerekmektedir. Böylece tırnak boyu istendiği gibi uzun olur ve istenen modelinde uygulanması mümkün olur.

Nail Art Nedir Nasıl Yapılıyor?

Nail art İngilizce bir kelimedir ve Türkçeye çevrilmesi halinde de tırnak sanatı olduğu görülmektedir. Bu söz tırnak üzerine yapılan sanat olarak değerlendirilmektedir. Güzellik uzmanları kadınların tırnaklarını adeta bir tuval kabul etmektedirler. Üzerine yaptıkları özel şekiller, desenler, motifler ile estetik görünümler ortaya çıkmaktadır. Tırnak üzerine sadece oje sürmekle yetinmek istemeyen kadınlarda nail art yaptırmaktadırlar.

Oldukça detaylı ve uzmanlık isteyen bir işlem olarak tırnak süsleme amatör kişilerce yapılamaz. Güzellik uzmanları bu konuda eğitim alıyorlar. Ayrıca uzun uğraşlarla yapılan süslemenin kalıcı olması da arzulanan durumlar arasında yer alıyor. Yapılan süslemenin uzun süre aynı parlak ve şık görünümünü koruması için öncesinde protez ya da jel tırnak yapılması tavsiye ediliyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı