Aracınıza Özel Oto Ekspertiz

Aracınıza Özel Oto Ekspertiz
Aracınıza Özel Oto Ekspertiz News Tanıtım
Bu içerik 526 kez okundu.

Aracınıza Özel Oto Ekspertiz

Bir araç için önemli olan konu aracın genel durumudur. Aracın büyük kazalara karışmamış olması, değişeninin olmaması ve boya olmaması aracın değerini artırır. Bir de kilometre düşük ise araç diğer araçlara oranla daha pahalı bir fiyata satılabilir.

Aracını iyi bir fiyata satmak isteyenler için Kahramanmaraş oto ekspertiz  raporu önemlidir. Bu raporun alınması durumunda müşterinin güveni artar. Oto alım ve satım işlemlerinde veya muayene işlemlerinde dikkat çeken konu aracın durumudur. Ağır kusurlu bir araç muayeneden geçmez ve ikinci tura kalır. Firmamız ‘araç muayene’ ve ‘alım/satım’ işlemleri için özel ekspertiz raporu hazırlıyor. Ayrıca diğer ekspertiz raporu ile ilgili konular için de ekip olarak çözüm seçeneği sunuyoruz.

Oto Ekspertiz Doğru Adres

Sıradan araç inceleme işleminde usta yaklaşık rakamlarla aracın durumunu belirler. Motor yüzdesi olsun veya kaportanın genel durumu olsun sıradan usta analiz işlemleri yaklaşık rakamlarla gerçekleşir. Gaziantep oto ekspertiz hizmetimizde ise motorun genel durumu özel cihazlarla yaklaşık değil nokta atışı ile belirlenmektedir. Ayrıca kaportanın durumu da aynı şekilde kaporta cihazıyla tam olarak belirlenebilir. Aracın kaza durumu ‘hasar kaydı’ ile birlikte rapora eklenebilmektedir. Pahalı bir araç alacaksınız ve güvenilir bir oto ekspertiz arıyorsanız şirketimiz bütün araç alım ve satım işlemleri için özel oto ekspertiz çözümleri sunuyor ve bu konuda kolaylık sağlıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı