Venatura ile Bağışıklığını Güçlendir!

Venatura ile Bağışıklığını Güçlendir!
Venatura ile Bağışıklığını Güçlendir! News Tanıtım
Bu içerik 397 kez okundu.

Venatura ile Bağışıklığını Güçlendir!

Günümüzde yoğun çalışma hayatı, yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıkları kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Kişinin kendini iyi ve zinde hissetmesi için dengeli ve sağlıklı beslenmesi son derece önem taşır. Ancak her zaman aynı düzende sağlıklı ve dengeli beslenmek mümkün olmayabilir. Bu noktada bağışıklık sistemi düşmeye başlar. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, enerjik hissetmek, cilt ve vücut sağlığını korumak için takviye edici gıdalara ihtiyaç duyulur.

Peki “Takviye edici gıda nedir? “ Normal beslenmeyi takviye etmek amacıyla günlük alım dozu belirlenmiş ürünlere takviye edici gıda denir. Takviye edici gıdalar;

  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur.
  • Vitamin eksikliğinin giderilmesi destekler.
  • Saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur.
  • Tırnakları güçlendirir.
  • Emziren annelerin süt artırımının desteklenmesi sağlar.
  • Spor yapan kişilerin daha zinde ve enerjik hissetmelerini sağlar.

Bunların dışında daha bir çok fayda ve etkisi bulunmaktadır. Takviye edici gıda markaları arasında yer alan Venatura vücut fonksiyonlarının devamlılığı için gereken vitamin ve mineralleri sunmaktadır. Omega-3, C vitamini, D Vitamini ve çinko gibi daha birçok ürün çeşidiyle Venatura kullananlar tarafından sıklıkla tavsiye edilmektedir. O halde markanın ürünlerini gelin yakından inceleyelim..

Venatura Omega-3 bir kapsülünde 1440 mg balık yağı bulunmaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirir, hücre sağlığını korur ve beyin gelişiminde büyük rol oynar. 11 yaş ve üzeri bireylerin kullanımına uygundur.

Venatura Magnezyum takviye edici gıda ürün içeriğinde 200 mg magnezyum ve 10 mg Vitamin B6 bulunmaktadır. İnsan vücudunda en önemli mineraller arasında yer alan magnezyum diş, kas ve kemik gelişiminde etkilidir.

Sizde Vena tura B12, Venatura C vitamini, Venatura Bromelain, Venatura Krom, Venatura Çinko, Venatura D3 K2  ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı