Estown - Bursa

Estown -  Bursa
Estown -  Bursa News Tanıtım
Bu içerik 821 kez okundu.

Estown -  Bursa

 

Bursa’da bir ilk …

Ege Seramik ve Estown A.Ş.’nin 50. yılına özel düzenlendiği Mimarlar Buluşması, 11 Ocak’ta  Bursa Crowne Plaza Otel’de gerçekleşti.

Bu özel buluşmaya, Bursa’nın önde gelen mimar ve içmimarları katıldı. Ege Seramik ürün portföyünün güncel tasarımları, Nilüfer Balo Salonunda sergi konseptiyle konuklara arz edildi.

Davetin devamında, Semih Kandemir & Dede Orkestrası ardından Dj Performas geceye keyifli bir hava kattı.

Ege Seramik 50. yılına özel hazırlanan filmin ve Estown A.Ş.’nin tanıtım videosunun izlenmesinin ardından gece, Estown A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öykü Zeynep Şarlı’nın ve Ege Seramik Genel Müdürü Nurgün Ay hanımın davetlilere hitaben konuşmalarıyla devam etti.

 

Estown A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öykü Zeynep Şarlı’nın Konuşması Geceye Damgasını Vurdu!

Estown A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Öykü Zeynep Şarlı konuşması sırasında; ‘’Henüz 22 yaşında Ege seramik gibi büyük bir ailenin en küçük ferdiyim. Bu ailede bulunmaktan gurur duyuyorum. Koç Üniversitesi son sınıf öğrencisiyim. Eğitim hayatımı tamamladıktan sonra inşallah sizlerle daha çok vakit geçirme şansım olacak. Çünkü ileride ülkemiz, markamız ve firmamız için çok büyük hayallerim var. Bu hayallerimi gerçekleştirmek için çok çalışıp çok çabalayacağım. İçimde umudum, aklımda hayallerim bu yol da emin adımlarla ilerleyeceğimden şüpheniz olmasın.’’ Sözleriyle bu buluşmadan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Ege Seramik Genel Müdürü Nurgün AY, davete büyük ilgi gösteren meslek kuruluşlarına ve diğer konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasının devamında, öncelikte Ege Seramik ailesinin en küçük ve en azimli üyesi  Öykü Zeynep Şarlı ile birlikte çıktıkları yoldan çok umutlu olduklarını söyledi.

Ege Seramik markasının sektördeki yeri, üretim kampüsü, global satış ağı ve ürün portföyü gibi konularında katılımcıları bilgilendirdi.  Değerli mimar ve iç mimarlarımızı İzmir Kemalpaşa’da yer alan 2000m2’lik showroomumuzda da ağırlamaktan büyük zevk duyarız” dedi.

 

 

 

 

Ege Seramik’in Başarısı

Günümüzde seramik ürünler artık mutfak ya da banyoda kullanılmakla sınırlı kalmayıp, akla gelen birçok farklı alanda kullanılan bir malzeme haline gelmeyi başardı. Ege Seramik, herkesin istek ve zevklerine uygun olması için geniş bir renk kataloğu sunarken bir yandan da ebat ve desenlerindeki farklılıklar ile hem iç hem de dış mekanların geneline uygun çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

Son zamanlarda büyük boyutlarda olan ürünlerin küçük ebatlarda olan ürünler ile kombinlenmesinin yanı sıra minimal ebatları olan seramiklerin kullanımı da moda haline gelmiştir. Bu kadar geniş bir kullanım alanı olan ürünlerin tüketicilerin de isteklerine uygun bir şekilde kişiselleştirilebilir bir hale gelmesine yardımcı olan waterjest kesimli seramik mozaikler de favoriler arasında ilk sırada yerini alıyor.

Ege Seramik mozaik kesim modelleri arasından talep edilen ve beğenilen bir ürüne uygulanması da artık çok kolay hale geldi. Bu sayede hangi ürün seçildiyse seçimleri yapılan seriler için istenilen kesim türleri eklenebilirken farklı seriler ile daha farklı bir şekilde kombinlemeler yapılarak eşi ve benzeri olmayan ürünleri ortaya çıkarmak mümkün bir hale geldi.

Farklı zevk ve isteklere anında hitap edebilmek için oldukça geniş bir ürün yelpazesi yer alan ve 10 farklı konsept ile öne çıkan, günümüzde 50’den daha fazla ülkeye hizmetlerine devam eden Ege Seramik, bir yandan da tüketicilerinin seçmiş olduğu ürünleri kişiselleştirme fırsatı sunması trendlerin ön sırada olmasına olanak sunuyor.

İlk olarak 2009 yılında Digital Tile markası ile bir araya gelerek Türk seramik sektöründe dijital baskı teknolojinin kazandırılmasına yardımcı oldu. Bir yandan doğa kadar gerçekli olan desenlerin canlı renkler ile bir araya gelmesine yardımcı olurken bir yandan da derin rölyetli yüzey dokuları bulunduruldu. Bu sayede Ege Seramik uzun yıllardır tüm tercih edildikleri mekanlarda şıklığın anahtarı olarak gözleniyor.

Hem iç hem dış mekanlarda tercih edilebilen bir yapısı olurken hem kalitesi hem şıklığı ile göz doldurmaya devam ediyor. İsteyenler hayallerinde olan modelleri gördükleri modeller ile bir araya getirerek eşi benzeri görülmeyen model oluşumlarını da tercih edebilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı