Birçok Sektörde Adından Söz Ettiren Mirza Dmf Kimdir?

Birçok Sektörde Adından Söz Ettiren Mirza Dmf Kimdir?
Birçok Sektörde Adından Söz Ettiren Mirza Dmf Kimdir? News Tanıtım
Bu içerik 612 kez okundu.

Birçok Sektörde Adından Söz Ettiren Mirza Dmf Kimdir?

Birçok sektörde adından söz ettiren ve oldukça başarılı olan Mirza Dmf günümüzde çok iyi yerlere gelmiş bulunmakta. Ticaret hayatında başarılı olduğu kadar aynı zamanda müzik dünyasında da önde gelen isimlerden biri oluyor. Yaşam öyküsüne baktığımızda 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Doğubeyazıtın çöpçatan köyüne bağlı, 21 çocuğa sahip olan ailenin son erkek çocuğudur.

Müzik camiasında Mirza Dmf olarak bilinse de gerçek adı Ömer Mirza Öztürktür. 8 yaşında ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Bu sürece kadar köyde yaşıyordu. Yaşamış olduğu hastalıktan sonra abisi tarafından köyden alınmıştır. Abisi Cuma Öztürk tarafından tedavisi üstlenmiştir ve daha iyi bir yaşam için zemin oluşturuldu.

16 yaşındayken Mirza Dmf Rusya’ya yerleşmiş. 22 yaşına kadar Moskova’da yaşamını sürdürdü. Burada yaşarken Tıp eğitimi almak için Amerika’ya yerleşti. Yapacağı büyük işler ve alacağı iyi bir eğitim olacaktı. Fakat beklenmedik bir sebeple eğitiminin daha birinci yılındayken zaruri sebeplerde yarıda bıraktı.

Eğitimine ara verdikten sonra Türkiye’ye döndü. Türkiye’de büyük bir iş adamı olarak kendinden söz ettirmeyi başardı. Kendi adımlarıyla çok büyük yerlere geldi.

Günümüzde bilindiği üzere abisi Cuma Öztürk Karven Tekstil firma sahibi ile birlikte Mirza Dmf ortak ticari hayat yaşantılarını sürdürmekte. Abisinin büyük desteği ile birlikte çok iyi yerlere gelmiş ve gelmeye de devam edeceğini çok rahat bir şekilde görebiliriz.

Mirza Dmf Yaşam Yolcuğunda Büyük Adımlar Atıyor

Birçok sektörde adından söz ettiren Mirza Dmf; tekstil, İnşaat, Müzik ve Distribütörlük alanında faaliyet göstermekte. Amerika’ya gittiği dönemlerde burada Eighteleven marketinin distribütörlüğünü üstlenerek Türkiye’ye faaliyete geçirmişti. Kendine büyük hedef koymuştu.

Fakat hedeflemiş olduğu verimlilik olumlu sonuçlanmayınca buranın devrini sağladı. 2022 yılında da kendi e-ticaret sitesini kurdu. Siteye ulaşabilmek için 7yirmidort.com bağlantısıyla erişime açık olduğu görülür. Aynı zamanda tekstil sektöründe de başarılı işlere imza atıyor. Gelecekte çok büyük işler başaracağını ve başarmaya devam ettiğini hepimiz görmüş olacağız.

Mirza Dmf’nin Başarı Hikâyesi

Sene 2018’de Dmf Şirket Grubuna katılan Mirza Dmf burada Pazarlama Müdürü olarak işe başlamıştır. Karven Moskova Bölgesinin pazarlama müdürü olarak başlaması üzerine birçok projede aktif şekilde çalışarak görevlendirme aldı. Pazarlama yönetiminde proje finansmanı, inşaat projesi gibi pozisyonlarda çalışmakla kalmadı. Murahhas üyeliği, Genel Müdürlük ve Yönetim Kuruluğunda görevlerde yerini aldı. Başladığı günden itibaren birçok sektörde yer alması üzerine birçok pozisyonda da başarısını gözler önüne serdi. 2019 yılı itibariyle görevini Karven İnşaat ve Sanayi A.Ş yönetiminde sürdürmektedir.

Mirza Dmf Müzik Dünyasındaki Tutkusu

Başarısı sadece ticaret sektöründe değil müzik dünyasında da katkılarını devam ettirmekte eksik kalmıyor. Müzik ruhun gıdası dedikleri bu olsa gerek. Müziğe olan sevgisini melodilere döküyor. Büyük başarılarının yanında insanların sevgisini ve beğenisini de toplamış oluyor. Müzik alanında kendi susuyor melodileri konuşuyor. Müzik onun için büyük bir tutku haline gelmiş.

Youtube'ta yayınladığı eserleri birçok dinleyici tarafından büyük zevkle dinleniyor. Her ne kadar farklı sektör ve alanlarda başarılı genç iş adamı olarak bilinse de müzik aşkının daha baskın olduğunu söylemek mümkündür. Yaklaşık olarak 6 aya aşkın bir süredir bestelerini Youtube kanalında yayınlamakta. Bu süreçte birçok kişinin beğenisini kazanmış oldu. Yurtdışında bulunan birçok müzik şirketinin de kendine özgü bestelemiş olduğu beatosanslarının satışını rahatlıkla gerçekleştiriyor. Müzik dalında attığı imzaları her geçen gün daha da büyük adımlarda göreceğiz.

Belki de müzik tutkusu sayesinde bugün büyük adımlar atabiliyor. Adımlarını sağlam ve doğru attığını; yaptığı işlerden görebiliyoruz. Büyük tutkularla yaşayan insanların başarısına şahit oluyoruz. Mirza Dmf bunlardan biri olarak adını listeye ekliyor. Genç iş adamı ve bu kadar büyük yetenekli bir kişiliğe sahip olan Mirza Dmf’nin hayat öyküsü geçmişten günümüze zincir şeklinde geliyordur. Küçük yaşta yaşadığı hastalığına yenik düşmemesi mücadeleci bir yapıya sahip olmasıyla bağlantılıdır.

Başarılarla dolu olan Mirza Dmf; birçok insan gibi başarılı olduğunu söylesek belki de kelimelerimiz az gelir. Çünkü bu kadar genç girişimciler oldukça nadirdir. Müzik tutkusu hiçbir zaman onu bırakmaz. Bırakmadığı zaman zarfında da çok daha işler başardığını göreceğiz. Rekorlara doğru koşmasını ve daha başarılı bir hayat sürdürmesi; birçok kişi tarafından takdir göreceğini görebiliyoruz.

Müzik Onun için Ne İfade Ediyor?

Birçok sektörde adından söz ettirmekle kalmayıp müzik camiasında da büyük ses getiren Mirza Dmf’nin müzik onun için ne ifade ediyor diye sorulduğunda; ruhunu müzik aletlerinde çok rahat yansıtabildiğini gördüğünü söylüyor. Herkes gibi müzik onun için bambaşka bir yerde. Burada bir kural halinde müziklerini gerçekleştirmiyor. Bazıları sistematik ve matematiksel olarak notalarına yön vermiş olsa da ben bunu bu şekilde yapmıyorum. Tam aksine ruhumdan geçenleri notalara döküyorum diye ifade de bulunuyor. Hani derler ya müzik ruhun gıdası diye; Mirza Dmf içinde bu ifade tam da böyle diyebiliriz.

Yapmış olduğu işten kaynaklı olarak müziğe çok fazla yönelemezse de daha iyi işler çıkarmak için doğru zamanı bekliyor. Yoğun iş temposundan kaynaklı olarak müzik bir süreliğine daha sakin kalıyor. Müzik tutkusu daha ağır bastığından dolayı ileride müzik camiasında büyük ses getireceğini de dile getiriyor.

İlerleyen dönemlerde kendi işini daha doğru ve iyi yerlere taşıdığından emin olduktan sonra müziğe daha fazla yoğunluk verecektir. İş adamı olarak Cuma Öztürk, Müzik alanında da Fazıl Say gibi örnek insanların yanında kendisinin adını da görmüş olacağız. Örnek aldığı bu insanların yanında kendi başarı hikâyesini kendi eliyle yazacaktır. Daha da büyük kitleye ulaşıp adından söz ettirmek istiyor.

Başarı Hikâyesini Kendi Eliyle Genç Yaşta Yazıyor

Sektörleri sınıflandırdığımızda her sektörde farklı farklı isimlere denk geliriz. Çünkü burada bir sektörde adından söz ettiren insanlar daha büyük işler yaparak burada tutunup ve örnek olurlar. Bazı sektörlerde tutunmak zordur ve bunun için mutlaka zamana ihtiyaç vardır. Belli bir süre geçtikten sonra tanınma ve başarıların devamını gördükçe insanların adını daha çok duyar oluruz. Fakat burada yer alan Mirza Dmf hemen hemen her sektörde adından söz ettirmeyi başarıyor.

 İnşaat, Ticaret, müzik sektörü gibi yerlerde adından söz ettiren büyük isimdir. Günümüz şartlarında bu gibi durumlara şahit olmak oldukça az denebilir. Fakat bizlere göstermiş olduğu yeteneği ve başarısıyla bunun aslında imkânsız olmadığını görüyoruz. Her geçen gün Mirza Dmf başarısını gördükçe kendisinden esinlenmek mümkündür.

2019 senesinde Moskova Lithburg Girişimci dergisinde yenilikçi bir vizyona sahip. Mirza Dmf uluslararası firmalarla çalışarak güçlü bir şekilde işlerini yürütüyor. Birden fazla dil biliyor olması işlerini daha da kolaylaştırıyor. Rusça, Farsça ve İngilizce bilmesi; iddialı markalarla başarısına imza atıyor. Genç yatırımcılar arasında Mirza Dmf, 6 milyon dolarlık şahsi başarısında yönetim kurulumunda büyük bir yere sahip. Kendi adına yapmış olduğu yatırımlar ve getirdiği büyük başarılı seslerle sınırlı kalmayıp aynı zamanda ülkenin ekonomisine ve ticaretine de çok büyük katkılar sağlayarak destelemektedir.

Kaynak:https://harz.fr/

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı