Nil Gülcan Kimdir ?

Nil Gülcan Kimdir ?
Nil Gülcan Kimdir ? News Tanıtım
Bu içerik 472 kez okundu.

Nil Gülcan Kimdir ?

Müzisyen, şarkıcı, besteci, müzik yapımcısı, tv programı yapımcısı ve sunucusu.1982, Sinop doğumlu. 1,68 boyundadır,  Kova burcudur. Lise mezunudur. Seksenli yıllarda ailesiyle İstanbul’a yerleşmiştir.
Nil Gülcan, erken yaşta çalışma hayatına atılarak kendi atölyesini kurup 2013 yılına kadar esnaflık yaptı. Sonra ilgi duyduğu müziğe yönelerek sanat çalışmalarına yöneldi. Söz, müzik ve yapımı kendisine ait Sıfır Komplex adlı ilk eserini bir müzik şirketinden çıkardı. O şirketle sorun yaşadığı için artık bütün kliplerini kendisi yönetip kendisi çekmeye başladı ve böyle de devam ediyor,
Sanatçı, daha önce de ulusal kanallardan Dreamtürk tv’de kendisine ait eserleri ve kendi sunumu ile Nil Vakti adlı programla ekran karşısına geçmişti. 
Nil Gülcan,  söz yazarlığı, besteciliği, tv programı yapımcılığı, klip yönetmenliğiyle kısa zamanda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 
Gel Barışalım Aldırma Rakkas adlı parçasını Sezen Aksu eserlerinde coverladı, kendi YouTube kanalında yayınladı. Delı Olmalı Ya İstıklal de kendi YouTube kanalında yayındadır. Nil Vakti’nin tekrarları da kendi YouTubebe kanalında yayınlanmaktadır.
Nil Gülcan, çok yakında ulusal bir kanalda yine kendi yapımı olacak bir programla ekran karşına çıkmak için kolları sıvadı. Ayrıca Sırası Geldi adlı slow şarkısının da yayında olacağını açıklamıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı