Kütahya Haberler Kütahya Haber Ajansı

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Uluslararası Öğrenciler için En İyi Bakü Devlet Üniversitesi Programları

Uluslararası Öğrenciler için En İyi Bakü Devlet Üniversitesi Programları

admin admin -
2 0

Uluslararası Öğrenciler için En İyi Bakü Devlet Üniversitesi Programları

Bakü Devlet Üniversitesi, uluslararası öğrenciler için en iyi üniversitelerden biridir. Farklı disiplinlerde çok çeşitli lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Üniversite ayrıca öğrenim ücretini karşılayamayan uluslararası öğrencilere mali yardım sağlar.

Bakü Devlet Üniversitesi, esnek çalışma programları ile çeşitli programlar sunmaktadır. Üniversite güçlü bir araştırma kültürüne sahiptir ve Azerbaycan’ın en üst düzey kurumlarından biridir.

Bakü Devlet Üniversitesi Nedir?

Bakü Devlet Üniversitesi (BSU) 1919 yılında kurulmuştur ve Azerbaycan’ın en eski üniversitesidir. Azerbaycan Cumhurbaşkanı tarafından Onur Nişanı ile ödüllendirilmiştir. Üniversite, 12.000’den fazla lisans ve lisansüstü öğrencisine eğitim vermektedir. 3 kampüsünün yanı sıra çok sayıda araştırma kurumu ve merkezi vardır.

Uluslararası Öğrenciler İçin İdeal Bakü Devlet Üniversitesi Programları

Bakü Devlet Üniversitesi Azerbaycan’ın ilk devlet üniversitesidir ve köklü bir geçmişe sahiptir. Bakü Devlet Üniversitesi taban puanları, ülkenin en prestijli üniversitelerinden biri olmasından dolayı çok düşük değildir. Uluslararası öğrenciler için İngilizce veya Rusça olarak öğretilen çok çeşitli programlar sunmaktadır.

BSU, öğrencilere mühendislik, finans, hukuk, uluslararası ilişkiler, işletme ve daha pek çok program gibi çok çeşitli programlar sunar.

Uluslararası Öğrenciler için En İyi 3 Bakü Devlet Üniversitesi Programı Nelerdir?

Uluslararası öğrenciler için en iyi 3 Bakü Devlet Üniversitesi programı, Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi, Uluslararası İşletme ve Yönetim ve Uluslararası Hukuktur.

Bu programlar, Bakü’de okumak isteyen uluslararası öğrencilere uygun çok çeşitli kurslar sunmaktadır. Hepsi İngilizce olarak öğretilir, bu da Azerice bilmeyenler için faydalıdır.

Bu programların üçü de küresel ekonomide çalışmak için gereken becerilere sahip başarılı mezunlar yetiştirme konusunda güçlü bir üne sahiptir.

Bakü Devlet Üniversitesine Başvurmadan Önce Bilmeniz Gereken 3 Şey

Bakü Devlet Üniversitesi, Azerbaycan’ın Bakü şehrinde bulunan uluslararası bir yükseköğrenim kurumudur. Üniversitenin şu anda 100’den fazla ülkeden 20.000’in üzerinde lisans ve lisansüstü öğrencisi bulunmaktadır.

1) Bakü Devlet Üniversitesi bölümleri, aşağıdakileri içeren çok çeşitli lisans programları sunar:

– Mühendislik

– Ekonomi

– Uluslararası ilişkiler

– Hukuk ve Kamu Yönetimi

– filoloji

– Gazetecilik ve Kitle İletişimi

– Uluslararası İşletme Yönetimi

-Tıp

-Diş hekimliği

Bakü Devlet Üniversitesi (BSU), Azerbaycan’ın en büyük devlet üniversitelerinden biridir. çeşitli alanlarda lisans ve yüksek lisans programları sunmaktadır. Öğrenciler BSU’da bir veya iki yıl eğitim alabilir ve daha sonra farklı bir dereceye devam etmek isterlerse başka bir üniversiteye geçebilirler.

Bu üniversitenin en iyi özelliklerinden bazıları, düşük gelirli ailelerden gelen öğrencilere ücretsiz eğitim vermesi, İngilizce eğitim programı ve mükemmel araştırma fırsatlarına sahip olmasıdır.

Daha fazla bilgi için eurostar yurtdışı eğitim danışmanlığı : istiklal Caddesi No: 49 (Mavi Han) Kat:5 Taksim / İstanbul telefon : 0212 709 8 709

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir