Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kahraman Maraş’tan Muğla’ya Açılan Ünlü İş İnsanı Seydihan Subaşı

Kahraman Maraş’tan Muğla’ya Açılan Ünlü İş İnsanı Seydihan Subaşı

admin admin -
9 0

Seydihan Subaşı, Türkiye’nin saygın genç iş insanlarından biri olarak öne çıkmaktadır. Kendisi, Kahraman Maraşlı genç iş insanları arasında yer alır ve iş dünyasına attığı adımlarla başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Muğla’nın sarıgerme bölgesinde gerçekleştirdiği otel inşaatının temelini atan genç iş insanı Seydihan Subaşı, deprem bölgesinden yatırımlarını Muğla’ya aktarma planları ile adından söz ettirmiştir. Genç ortaklarından Recep Akçakaya ile birlikte, Eğitim ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Es Es Eğitim ve İnşaat şirketiyle yurt içinde yatırımlar yapmayı hedeflemektedirler.

Otelcilik sektöründe kazandığı deneyimlerle birlikte, ünlü İş İnsanı Recep Akçakaya’nın kendi memleketi olan Kahraman Maraş’ta tamamen doğa ile iç içe 7 Şantiyeli otel yapma vizyonu bulunmaktadır. Aynı zamanda eğitim sektöründe de planları olan bu girişimci gençler, Muğla’da da ileriye dönük projeler üzerinde çalışmaktadırlar.

İş Adamı Seydihan Subaşı, iş dünyasındaki başarısı ve yatırımlarıyla gelecekte de adından sıkça söz ettirecek gibi görünmektedir. Hayırlı ve uğurlu projelerinin iş dünyasına ve ülke ekonomisine katkı sağlaması dileğiyle, genç iş insanına başarılar dileriz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir