Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Karasu’nun En Güvenilir Gayrimenkul Uzman Emre Gündüz İle Röportaj

Karasu’nun En Güvenilir Gayrimenkul Uzman Emre Gündüz İle Röportaj

admin admin -
5 0

Karadeniz’in parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Sakarya Karasu, sahili ve denizi ile yaz aylarında tatilcilerin akınına uğruyor.

Bu haftaki röportajımız Emre Filizfidanoğlu İnşaat’tan Emre Gündüz.

 

Emre bey bize biraz kendinizi tanıtır mısınız?

Öncelikle herkese merhabalar, ben Emre Gündüz, 29 yaşındayım, Gayrimenkul Satış Danışmanıyım, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Dış ticaret okudum.

Yapmış olduğunuz meslek İçin Gereken Yetenekler?

Yapmış olduğum işte öncelikle iyi bir dinleyici olmak, insanlarla iletişiminizin güçlü olması, sabırlı ve en önemlisi empati yeteneğinizin güçlü olması gerekiyor.

Peki, yapmakta olduğunuz mesleğin Zorlukları nelerdir?

Bize gelen insanlar en az bir kez ticaret ahlakına uymayan insanlarla ticaret girişiminde bulunmuş oluyorlar. Zaten bizim farkımızda burada meydana çıkıyor. Biz her müşterilerimizi ilk ve tek müşteri olarak görüp sanki ailemizden biriymiş gibi görüyoruz bu neden işimizde çokta zorlanmıyoruz.

Mesleğinizi Seviyor Musunuz?

Mesleğimi çok seviyorum. Bu meslekten önce farklı şehirlerde farklı işler yapma fırsatım oldu. Yaşım genç olmasına karşılık. 13 yıldır iş hayatındayım ve her sınıftan insanlarla iş yapma fırsatı buldum. Fakat şu an yaptığım işle ilk karşılaşmada tedirgin ve endişeli olan insanların günün sonunda rahatlamış ve mutlu bir şekilde yanımdan ayrılması duygusu paha biçilemez.

Kaç Senedir Bu Mesleği Yapıyorsunuz?

Satış üzerine 10 yıldır farklı sektörlerde çalışmış bulunmaktayım. Ve hemen her müşterimle satış sonrasında aile yakınlığı kurmuş olmak bu işi benim için iş olmaktan çıkıp hayat felsefesi seviyesine taşımış olması benim için büyük bir mutluluk.

En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?

Benim en büyük hayalim büyük müstakil konutların ve bu konutların sahiplerine özel büyük bir eğlence merkezini inşa etmek. Sadece ülke genelinde değil dünya genelinde bu yaşam merkezinin adının geçmesini sağlamak. Hayali bile güzel. Mutlu insanlar, mutlu yaşam alanları.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir