İstanbul Bakırköy'de Lazer Epilasyonun Yeni Adı: Laser Time Florya!

İstanbul Bakırköy'de Lazer Epilasyonun Yeni Adı: Laser Time Florya!
İstanbul Bakırköy'de Lazer Epilasyonun Yeni Adı: Laser Time Florya! News Tanıtım
Bu içerik 862 kez okundu.

İstanbul'un Bakırköy semtinde, estetik ve bakım adına önemli bir ihtiyaç haline gelen lazer epilasyon için artık yeni bir adres var: Laser Time Florya.

Günümüzde lazer epilasyon, güzellik salonlarından hastanelere, kliniklerden hatta bazı kuaförlere kadar birçok mekanda yapılabiliyor. Ancak bu işlemin, hijyenik şartlarda ve doğru ekipmanla gerçekleştirilmesi büyük bir öneme sahip. Kıl türüne göre özel cihazların kullanılmasının yanı sıra, cihazı kullanacak uzmanların da bu alanda yeterli eğitime sahip olması gerekiyor. Bu noktada, Laser Time Florya, sektöre yeni bir soluk getiriyor.

İşletme sadece lazer epilasyon üzerine hizmet veriyor ve bu alandaki uzmanlığını son teknoloji cihazlarla pekiştiriyor. İşletmede kullanılan lazer epilasyon cihazı, 3 gerçek dalga boyunu bir arada bulunduran Alexandrite (755nm) + ND:YAG(1064nm) + YAG (808nm) teknolojisi ile donatılmış. Bu, müşterilere en etkili ve hızlı sonuçları sunma potansiyeline sahip.

Ayrıca, Laser Time Florya'nın müdürü Filiz Hisarkale Özdemir'in sektördeki zengin tecrübesi de, müşterilere güven veriyor. Özdemir, uzun yıllardır estetik ve güzellik sektöründe edindiği bilgi ve deneyimi, Laser Time Florya'da müşterilere aktarıyor.

Bakırköy'ün Şenlikköy mahallesinde hizmet veren bu işletme, lazer epilasyon yaptırmak isteyenler için ideal bir adres. Detaylı bilgi ve randevu için www.lasertimeflorya.com web sitesini ziyaret edebilir ya da +90 545 790 15 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Şenlikköy, Çatal Çk. No:17 D:1 D2, 34153 Bakırköy/İstanbul.

İstanbul'un Bakırköy semtinde lazer epilasyon yaptırmak isteyenler için en iyi seçeneklerden biri olan Laser Time Florya, profesyonel ekibi ve son teknoloji ekipmanlarıyla hizmetinizde!

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı