Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Adnan Beker Kimdir?

Adnan Beker Kimdir?

admin admin -
4 0

Adnan Beker 1964 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Kendisi ünlü Türk siyasetçi ve işadamıdır. Bu bağlamda Adnan Beker kimdir çift kariyere sahiptir. Adnan Beker İyi Parti eşliğinde 28. dönem Ankara bölgesinden milletvekili seçilmiştir. Bu kapsamda ise 2023 yılından buyana Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir. Beker aslen olarak da Yozgat ilimizin Çadırardıç ilçesindendir.

 

Bu nedenle ailesiyle birlikte başkente göç etmeden önce uzun seneler boyunca bu ilimizin ilçesinde ikamet etmiştir. Adnan Beker bugün profesyonel anlamda siyaset yapmaktadır. Milletvekili olmadan önce Ankara bölgesinden birçok alanda işadamı olarak faaliyet göstermiştir. Bugün halen bu bölge üzerinden çeşitli projelerde yer alıyor.

 

Adnan Beker Hayatı

 

Adnan Beker henüz çok genç yaşlardan itibaren başta petrol olmak üzere pek çok farklı iş kollarında yer almıştır. Kendisi bu nedenle ülkemizin en tanınan ünlü Türk işadamlarından biridir. Beker pratik zekası sayesinde iş alanlarında yüksek başarılar elde etmiştir.

 

Özellikle petrol sanayi bakımından sektörün en öncü işinsanları listesinde yer almıştır. Adnan Beker petrol, inşaat, enerji sektörü gibi pek çok farklı iş alanlarında yer almıştır. Bununla birlikte TOOB Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği, Ankara Ticaret Odası Üyeliği ve Çeşitli STK Vakıf ve dernek başkanlığı gibi birçok farklı alanlarda boy göstermiştir.

 

Adnan Beker Evli Midir?

 

Adnan Beker evli olup bu evlilikten ise toplamda 4 çocuk dünyaya getirmiştir. Ünlü isim ilk olarak 2009 senesinde doğrudan Miliyetçi Hareket Partisi bünyesinde Pursaklar bölgesinden belediye başkan adayı olarak seçilmiştir. 2017 senesinde ise İyi Parti bünyesinde Çankaya Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir.

 

Bu alanda ise yaklaşık olarak 48 ay boyunca görev yapmıştır. Beker son olarak 2023 senesinde ise yine İyi Parti bünyesinde Ankara milletvekili olarak seçilmiştir. Bugün halen bu görevini Türkiye Büüyk Millet Meclisi bünyesinde sürdürmektedir. Adnan Beker işadamı olması sebebiyle yoğun iş hayatına sahiptir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir