Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Genç İş İnsanı Aslan Güraraz Asrın Felaketinde Tek Yürek Olduk

Genç İş İnsanı Aslan Güraraz Asrın Felaketinde Tek Yürek Olduk

admin admin -
6 0

Genç İş İnsanı Aslan Güraraz Asrın Felaketinde Tek Yürek Olduk

İş İnsanı ve Girişimci Aslan Güraraz’dan, örnek olacak ve yıllarca unutulmayacak bir yardım başarısı. İş İnsanı Aslan Güraraz Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve beraberinde 10 ili kapsayan asrın felaketinde büyük bir üzüntü içerisine girdi. Birçok arkadaşı deprem bölgesinde etkilendiğini dile getiren İş İnsanı Aslan Güraraz kendisi ve ailesi adına depremden etkilenen tüm illere büyük miktarda maddi yardımını halen sürdürmektedir.

Genç İş İnsanı Aslan Güraraz bu deprem öyle sıradan bir deprem değildi. Bu depremde 10 ilde büyük bir felaket yaşandı ve yüzlerce canımızı kaybettik ama bu 10 ille sınırlı kalmadı 81 ilimizin hepsi tek yürek ve tek can olduk. Ben bu süreçte elimden ne geliyorsa yapmak için çabaladım. Bazı günler Balıkesir halkı olarak deprem bölgelerine yardım için uykusuz kaldık. Ben ve ailem ilk günden bugüne her zaman dualarımızı ve desteğimi esirgemedik.

Biz büyük bir millet ve büyük bir devletiz diyen Genç İş İnsanı Aslan Güraraz ben daima milletimize ve bayrağımıza hizmet için hazırım diyerek ekledi deprem bölgelerine ailem ve kendi adıma büyük bir miktar yardım yaptım ve imkanımız el verdikçe de desteğimizi sürdüreceğiz dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir