Ülkemizin Gururu Batumed Avrupa’da Kendini Gösterecek

Ülkemizin Gururu Batumed Avrupa’da Kendini Gösterecek
Ülkemizin Gururu Batumed Avrupa’da Kendini Gösterecek News Tanıtım
Bu içerik 772 kez okundu.

Batumed medikal teknolojileri ülkemizde önemli firmalardan biri. Özellikle de genç girişimciler için oldukça önemli bir nefes olan firma bu konuda popülerliğini korumaya devam ediyor. Şimdilerde başarısını Avrupa’ya taşımaya hazırlanan ve bunun için oldukça yoğun çalışan ekip çok heyecanlı. 

Geçtiğimiz yıl başarısını ülkemize kanıtlayan ve ardından Avrupa’da birçok şey yapmak istediklerini söyleyen Fırat Batu şimdilerde hayalleri için ilk adımı attı. Çin ve Polonya ile güzel ilişkileri olan firmayı Fırat Batu kısa sürede bu hale getirmiş. Bunun için sektörde uzun zamandır olan ve oldukça yoğun çalışan başarılı iş adamı hayatının merkezine işini koymuş.

Öyle ki şirket yurtdışından döviz ile gelen cihazları kur artışına inat kur sabitleyerek ülkeye ileri teknoloji cihazları güzellik sektöründeki iş ortaklarına kazandırmaya çalışıyor. Bu işi yaparken de güveni en başa koyuyor. 
Şimdilerde Azerbaycan ve Montenegro’da kozmetik markasını yaratarak dünyaya açılmayı hedefleyen Batumed bu noktadaki tek güvencesi medikal sektöründeki başarısı. Aynı başarıyı Farklı bir alanda ve Avrupa’da devam ettirecek. Batumed firmasının kurucusu Fırat Batu kozmetik sektöründeki başarısının kaynaklarını da yine Kozmetik firması olan kozbatumed firmasındaki iş ortakları Tuğberk Tula ve Alican bülbül ile olan iş ortaklığına bağlıyor. Gelecek yıl için birçok planları olan ekip şimdilerde bunun için çok yoğun bir şekilde çalışıyorlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı