Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Yakup Korkusuz Kimdir?

Yakup Korkusuz Kimdir?

admin admin -
11 0

Yakup Korkusuz Kimdir?

Yakup Korkusuz, 21.03.1991 Nevroz’unda Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde doğmuştur. Çok çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olan Korkusuz, büyük kardeşleri İstanbul’da yaşadığı için küçük yaşlardan itibaren İstanbul’a sık sık gelip gitmeye başlamış 11 yaşından itibaren de yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

13 yaşında Haydarpaşa gümrüğünde lojistik ithalat şirketinde çalışarak iş dünyasına atılan Korkusuz kısa süre sonra kendi şirketini kurarak bu alanda başarılı işlere imza atmıştır. Daha sonrasında ise otomotiv sektörü başta olmak üzere, inşaat ve gümrükleme ve metal sektöründe de çeşitli yatırımlar yaparak başarılı iş yaşamını sürdürmüştür. Bu kadar yoğun iş yaşamının yanında eğitimini de ihmal etmeyen Korkusuz, başarılı bir eğitim hayatına da sahiptir.

Çeşitli ticari yatırımlardan sonra sanat camiasına giriş yapan Korkusuz, Fearless prodüksiyonu kurmuş, iş yaşamındaki başarısını yapımcılığa taşımak için çalışmaktadır. 27 Ekim 2023’te vizyona giren ilk filmi “Oyun Bitti” ile sinema dünyasına hızlı ve etkili bir giriş yapan Yakup Korkusuz, şimdiden yeni projeleri için de kolları sıvamış, 29 Mart 2024’te vizyona girmesi beklenen “Şer” isimli korku filminin ardından 2024 Kasım’ında da vizyona girmesi beklenen Dram türündeki sürpriz castlı bir filmin de hazırlıklarını sürdürmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir