Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2023 yılında bizimle yatırım yapanlar kazanmaya başladı bile

2023 yılında bizimle yatırım yapanlar kazanmaya başladı bile

admin admin -
9 0

Gayrimenkul alanında oldukça önemli şirketlerden biri olan Coldwell Banker ile kazanmaya devam edebilirsiniz. 

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında 1. sırada olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. Bu da gayrimenkul alanında yatırım yapacak kişiler için Kıbrıs’ı çekici yapıyor. Araştırmaya göre emeklilikte yaşanabilecek en iyi 4. lokasyon seçilen KKTC’ye emlak talebi her geçen artıyor. Özellikle de yatırım anlamında oldukça mantıklı olan Kıbrıs çoğu ülkeyi de geride bıraktı. 

Öyle ki KKTC (İGFA) – Forbes Dergisi’nin 2021 global raporuna göre dünyanın ‘en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri’ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunuyor. Bu da Kıbrıs’- yatırım yapmak için oldukça iyi bir neden. Tabi bu kadar popüler bir yere yatırım yaparken güvenilir şirketlerle çalışmak oldukça önemli. Coldwell Banker bu noktada sizlere yardımcı oluyor. 

KKTC’nin insanlara sadece ‘harika’ bir yaşam sunmadığını, bu yaşam olanaklarını en iyi fiyatla sağladığına dikkat çeken Coldwell Banker KKTC için yatırımcıları bekliyor. Coldwell Banker gayrimenkul danışmanı Gözde Çelikel Coldwell Banker’da A plus. Başarılı isim KKTC için yatırım yapacak olan kişilere, “Türkiye ekonomisini ele aldığımızda şu an denize sıfır mülkleri KKTC’de almak çok daha uygun. Bu yüzden KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 artmış durumda” diyerek yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir