Kerem Aktürkoğlu'dan Transfer İtirafı, "İspanya La Liga'da Oynamak"

Kerem Aktürkoğlu'dan Transfer İtirafı,
Kerem Aktürkoğlu'dan Transfer İtirafı, News Tanıtım
Bu içerik 77 kez okundu.

Kerem Aktürkoğlu'dan Transfer İtirafı, "İspanya La Liga'da Oynamak"

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynanacak karşılaşma öncesi İspanyol basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerine dair samimi itiraflar yapan genç futbolcu, gelecekteki hedeflerine dair de ipuçları verdi.

Genç Yetenekten İspanya Hedefi

Kopenhag karşılaşması öncesi Marca'ya konuşan Kerem Aktürkoğlu, kariyerindeki önemli adımları ve geleceğe dair hedeflerini paylaştı. Aktürkoğlu, özellikle alt liglerde düzenli oyun süresinin genç futbolcular için kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Her genç oyuncu her gün gelişmeye ve profesyonelliğini geliştirmeye odaklanmalıdır. Şu anda bir alt ligde olmak, gelecekte üst lige çıkma ihtimalini sınırlamıyor. Bu, süreci kabul etmek ve istikrarlı bir şekilde büyümekle ilgilidir" dedi. Aktürkoğlu, bu açıklamalarıyla genç futbolculara kariyerlerindeki seçimlerde cesur olmaları ve süreklilik ilkesini benimsemeleri gerektiği mesajını verdi. Betwild

Fatih Terim'in Etkisi ve Galatasaray Aşkı

Genç futbolcu, Galatasaray'a transfer sürecine de değinerek, "Galatasaray'la iletişime geçmek bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi. Özellikle transferimde kilit rol oynayan teknik direktör Fatih Terim'in ilgisi inanılmaz bir onurdu. Oradaki ilk koçumdu ve onun yönetimi altında öğrenmek değerli bir deneyimdi. Böylesine zengin bir tarihe sahip bir kulübü sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da temsil etme fırsatı beni büyük bir gururla doldurdu" ifadelerini kullandı. Aktürkoğlu, sadece futbol sahasında değil, saha dışındaki hayatında da sürekli gelişim ve performans artışına odaklandığını belirterek, bu tutumuyla sadece kendi sahasındaki değil, saha dışındaki başarılarıyla da adından söz ettirecek bir futbolcu olma hedefini ortaya koydu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı