Emre Belözoğlu'dan transfer sorusuna yanıt! "Bitme aşamasına geldik"

Emre Belözoğlu'dan transfer sorusuna yanıt!
Emre Belözoğlu'dan transfer sorusuna yanıt! News Tanıtım
Bu içerik 177 kez okundu.

Emre Belözoğlu'dan transfer sorusuna yanıt! "Bitme aşamasına geldik"

Ankara'da Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 mağlup eden Ankaragücü, Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun liderliğindeki çıkışını sürdürüyor. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, elde ettikleri galibiyetle birlikte üst sıralara tırmanma hedeflerine vurgu yaptı. Genç teknik adam, özellikle Antalyaspor maçından sonra takımın yakaladığı ivme ile ilgili oyuncularını övdü ve bu çizgiyi devam ettirmek istediklerini ifade etti.

Belözoğlu, basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Geldiğimiz günden bugüne oyuncuların enerjisi beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Kazanmak değerli ve önemli. Antalyaspor maçından sonra yenildiğimiz Trabzonspor maçı dahil her maçı kazanabilirdik. Kendi gücümüze göre büyük bir ivme yakaladık. Oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz bu yolda devam edeceğiz, elimizden geldiğince puanları toplayıp ön bloktaki takımlardan biri olacağız." ifadelerini kullandı.

Transferde Nokta Atışı Hedefleniyor

Belözoğlu, aynı zamanda transfer çalışmalarına da değindi. "Oyuncu konusunda ince eleyip sık dokuyoruz. Daha hazır oyuncular istiyoruz. Aslında şu ana kadar 3-4 oyuncu getirebilirdik ama nokta atışı yapmak istiyoruz. Türkiye'de ligimizi tercih etmeyen oyuncuların olduğunu kabul etmek zorundayız. FIFA'da en çok dosyası bulunan ülke Türkiye, bu nedenle birçok oyuncu yüksek bedeller ödemediğimiz sürece gelmiyor. Beklediğimiz bir iki oyuncuyu ikna edemedik ancak birçok planımız var." şeklinde konuştu. 1xbet giriş

Belözoğlu, "Eski takımınız Inter'den transfer yapacak mısınız?" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Özellikle Inter gibi takımlardaki oyuncular burayı bilse, Ankara'yı bilse takdir eder, gelmek ister. Ancak biz 6 ay için 1 milyon Euro para veremeyiz. En doğru oyuncuyu arıyoruz. Devre arası transferleri risklidir. Kulübümüze maddi anlamda en az külfeti oluşturarak en iyi katkıyı verecek isimler katmak istiyoruz. Bir iki oyuncuyla bitme aşamasına geldik."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı