Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'ten Sert Hakem Tepkisi

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'ten Sert Hakem Tepkisi
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'ten Sert Hakem Tepkisi News Tanıtım
Bu içerik 50 kez okundu.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç'ten Sert Hakem Tepkisi

Sakaryaspor, Gençlerbirliği ile oynadığı deplasman maçında aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Trendyol 1. Lig'in 19. haftasındaki müsabakada yaşananları yazılı bir açıklama ile eleştirdi.

Sakaryaspor'un başkanı Genç, yaptığı açıklamada, "Yıldıramayacaksınız! TFF ve hakemler tarafından Sakaryasporumuz'a çekilen operasyonun galasını dün akşam hep beraber seyrettik. 4 maç saha blok kapattınız, oyuncularımızı haksız kartlarla cezalandırdınız, sezon başından beri aleyhimize sayısız kararlar verdiniz." ifadelerine yer verdi.

Sezon Sonu Şampiyonluk Hedefi ve TFF Eleştirisi

Kulüp Başkanı Cumhur Genç, eleştirilerine devam ederek, "Liglerde alınan alınamayan kararlar, verilen ve verilemeyen(!) cezalar ortada. Bakalım sezon sonunu nasıl göreceğiz hep beraber. Sözüm muhataplarına! Bu ülkede her şey olursunuz ama rezil olamazsınız." şeklinde sert bir yorumda bulundu. Ayrıca, Genç, sezon sonunda şampiyon olacaklarına olan inancını vurgulayarak, takımının performansına güvenini dile getirdi. gonebet telegram

Yaşanan hakem tartışmalarıyla birlikte Sakaryaspor'un önümüzdeki maçlara nasıl bir reaksiyon göstereceği ve şampiyonluk yolundaki iddiasını nasıl sürdüreceği merak konusu oldu. Sakaryaspor taraftarları da sosyal medyada Genç'in açıklamalarına destek verirken, takımın geleceği hakkında belirsizliklerin arttığı bir döneme girildi.

Taraftarların Sosyal Medyadaki Hakem Tepkisi Büyüyor

Sakaryaspor'un yaşadığı hakem tartışmaları, taraftarları da etkisi altına aldı. Maç sonrasında sosyal medya platformlarında yoğun bir şekilde paylaşılan mesajlar, hakem kararlarına olan tepkiyi gözler önüne serdi. Taraftarlar, maçın hakemlerini ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu sert bir dille eleştirirken, adil bir mücadele çağrısında bulundu.

Sakaryaspor'un taraftar grupları, yaşananlarla ilgili olarak organize edilecek etkinliklerle seslerini daha da yükseltme kararı aldı. Taraftarlar, hakem hataları konusunda duydukları rahatsızlığı kamuoyuyla paylaşmak ve benzer durumların önüne geçilmesi için çaba göstermek amacıyla çeşitli protesto etkinlikleri düzenleme planları yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı