Kütahya Haberler Kütahya Haber Ajansı

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe’de müthiş dörtlüye bir yıldız daha eklendi!

Fenerbahçe’de müthiş dörtlüye bir yıldız daha eklendi!

admin admin -
2 0

 

Fenerbahçe’de müthiş dörtlüye bir yıldız daha eklendi!

Fenerbahçe, bu sezon ligde adeta gol yağmuru estiren Dzeko, Tadic, İrfan ve Szymanski dörtlüsüne bir yıldız daha ekleyerek gücüne güç kattı. Son dönemde performansını artıran Belçikalı forvet Michy Batshuayi, Başakşehir karşısında attığı kritik penaltı ile takımına galibiyeti getirdi ve ligdeki gol sayısını 5’e çıkardı.

Hücum Hattındaki Müthiş 4’lü ve Batshuayi’nin Katkısı

Sarı-Lacivertliler, sezonun başından itibaren ligde ve diğer kulvarlarda etkileyici bir performans sergiliyor. Özellikle hücum hattında gösterdikleri üstün performansla dikkat çeken ‘müthiş 4’lü’, toplamda 59 golün 40’ını kaydederek takımın başarısına büyük katkı sağladı. Edinilen bilgilere göre; 16 golle Dzeko, 9 golle Szymanski, 8 golle İrfan ve Tadic, Fenerbahçe’nin gol yükünü sırtlamış durumda.

Belçikalı yıldız Michy Batshuayi ise sezonun ilk bölümünde Konferans Ligi’nde gösterdiği performansla ‘Avrupa golcüsü’ ünvanını elde etti. Ligdeki Kayserispor ve Konyaspor maçlarında toplamda 5 gol atan tecrübeli forvet, aynı zamanda kupa maçında Adanaspor’a 4 gol birden bırakarak takımının zaferinde önemli rol oynadı.

Batshuayi’nin Performansı Çift Forvet Planlarını Gündeme Getirdi

Başakşehir maçında kritik bir penaltıyı gole çevirerek galibiyeti getiren Michy Batshuayi, lig, Avrupa ve kupa olmak üzere resmi maçlarda toplam 14 gole ulaştı. Takımın başarılı teknik direktörü İsmail Kartal’ın, genellikle Dzeko’nun yerine Batshuayi’yi oyuna alarak çift forvet sistemini kullanma planları yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin hücum hattında oluşan bu yeni dörtlü, rakiplere karşı daha etkili bir oyun sergilemeye hazırlanıyor. palacebet güvenilir mi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir