Kütahya Haberler Haber Ayaz

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Rams Park’ta Heyecan Dolu Anlar, İstanbulspor Gol Attı, Galatasaray Penaltı Kazandı!

Rams Park’ta Heyecan Dolu Anlar, İstanbulspor Gol Attı, Galatasaray Penaltı Kazandı!

admin admin -
5 0

 

Rams Park’ta Heyecan Dolu Anlar, İstanbulspor Gol Attı, Galatasaray Penaltı Kazandı!

İstanbulspor ile Galatasaray arasında oynanan Trendyol Süper Lig’in 22. hafta mücadelesinde, Rams Park’ta futbolseverlere unutulmaz anlar yaşandı. Maçın 33. dakikasında gelişen olaylar izleyenleri şaşkına çevirdi.

Korner Sonrası Değişen Şanslar

Galatasaray’ın ev sahibi olduğu karşılaşmanın ilk yarısında, 33. dakikada kullandığı bir korner atışı sonrasında saha içinde tuhaf bir olay meydana geldi. İstanbulspor, Galatasaray’ın korner atışının dönüşünde kontra atakla hızlı bir şekilde ilerleyerek skoru 2-0’a getirdi. Ancak, maçın hakemi Bahattin Şimşek, VAR incelemesi sonucunda İstanbulsporlu Ali Yaşar’ın elle oynadığını tespit ederek golü iptal etti.

VAR Kararıyla Penaltı ve Tartışmalar Başladı

VAR incelemesiyle gelen kararın ardından hakem Bahattin Şimşek, 35. dakikada Galatasaray lehine penaltı noktasını gösterdi. İstanbulspor’un ikinci golünün iptal edilmesi ve penaltı kararı, maçın genel atmosferini değiştirdi. Bu kararı değerlendiren yayıncı kuruluş yorumcuları Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran, farklı görüşlere sahip oldular.

Eski Hakemlerin Farklı Görüşleri

Deniz Çoban, “Lucas Torreira’nın eli koyuyor ama etki de önemlidir. İstanbulsporlu oyuncunun iki ayağı yerde, bu el etkilemez. Sıçramış olsa etkiler. Bu hareket, bence etkileyecek hareket değil. Gol iptali ve penaltı doğru.” derken, Bülent Yıldırım ise “Lucas Torreira’nın eli etkili bir itme ve çekme değil. İstanbulsporlu oyuncu öne atladı, parmakla topa dokundu. Gol iptali ve faul doğru.” şeklinde görüş bildirdi. Bahattin Duran ise, “Gol iptali bence de doğru. Lucas Torreira’nın hafif itmesi var. Oyuncu eli hissettiği anda biraz abartmak için elini doğal olmayan şekle getirdi ama top o ele geldi. Maçın genelini etkilemedi dedik ama o pozisyon gol oldu. Siz de Bahattin Şimşek’i Galatasaray maçına verdiniz. Orada faul yok dedim, burada da yok diyorum. Bahattin Şimşek’in ismini yıprattınız şimdi.” şeklinde değerlendirmede bulundu. hızlıbahis güvenilir

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir