Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Lugano Maçı Yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Lugano Maçı Yorumu
Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Lugano Maçı Yorumu News Tanıtım
Bu içerik 95 kez okundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan Lugano Maçı Yorumu

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde son grup maçında deplasmanda Lugano'yu 2-0 yenerek turnuvaya noktayı koydu. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp ve genç oyuncular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Genç Yeteneklere İşaret

Rıza Çalımbay, maçın ardından yaptığı açıklamada, genç oyuncuların performansından memnuniyetini dile getirdi. "Gönül isterdi ki buraya iddialı bir şekilde gelmiş olalım. İyi de bir maç oynadık. Düşüncelerimin başında gençlerin hepsini kullanmak vardı. Hepsini de kullandık. Beşiktaş'a çok şey katacak arkadaşlarımız var takımda. Zamanla çok daha iyi olacaklar" şeklinde konuştu. Çalımbay, altyapı ve A takım arasındaki entegrasyona vurgu yaparak genç yeteneklerin önemine dikkat çekti.

Kazanılmış Bir Avrupa Maçı ve Transfer Planları

Rıza Çalımbay, maçtan elenmelerine rağmen kazanılmış bir Avrupa maçının moralini yaşadıklarını ifade etti. "Kazanılmış bir Avrupa maçı var. Yenerek elendik. Bizim için de bir mutluluk oluyor. Gençlerin hepsi iyi. Altyapıyla birlikte çalışıyoruz. Sürekli bizlerle beraberlerdi. Böyle bir fırsat geldi. Bunların içinde yakında Beşiktaş'ta oynayacak oyuncular çıkacak gibi gözüküyor" dedi. Ayrıca, geriye kalan iki maçlarını iyi bitirmeleri gerektiğini belirten Çalımbay, en az 3-4 transfer yapacaklarını ve bu transferlerle birlikte takımın daha iyi bir konuma geleceğine inandığını söyledi.

Taraftarın Önemi ve Güven Mesajı

Teknik direktör Çalımbay, sözlerini Beşiktaş taraftarına ayırarak, "Taraftarımız bizim birinci adamımız. Beşiktaş'ın taraftarı bambaşka. Onlarla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, kötü gidişi durduracaklarına olan inancını ve taraftarın desteğiyle birlikte daha iyi bir performans sergileyeceklerini vurguladı. trwin güvenilir mi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı