Ünlü Oyuncu Salih Saygı Yaşı, Kilosu, Boyu ve Oynadığı Filmler

Ünlü Oyuncu Salih Saygı Yaşı, Kilosu, Boyu ve Oynadığı Filmler
Ünlü Oyuncu Salih Saygı Yaşı, Kilosu, Boyu ve Oynadığı Filmler News Tanıtım
Bu içerik 420 kez okundu.

Ünlü Oyuncu Salih Saygı Yaşı, Kilosu, Boyu ve Oynadığı Filmler

 

Salih Saygı kimdir, Nereli, Kaç yaşında? Boyu ve kilosu? Hakkında tüm merak ettiklerinize bu haberimizde yer veriyoruz. Ünlü oyuncu Salih Saygı 1 Temmuz 2000 doğumludur. Salih Saygı 85 kilodur. Salih Saygı aynı zamanda 1.78 boyundadır. Ünlü oyuncu Salih Saygı baba tarafından ise aslen Muşludur.

Salih Saygı iş dünyasında ve müzik camiasında da adından sıkça söz ettirmektedir. 5 Milyon tl yatırım ile dünyanın en büyük medya şirketi olma yolunda ilerleyen salihmedya.com projesini Eylül 2023 te hayata geçirdi. On binlerce alanda hizmet sunma kapasitesi ile dünyanın en büyük veri tabanı ve hizmet ağı ile sektöründe 1. Sırada yer almaktadır. Salih Saygı halk arasında Hanzade veya Salih Hanzade adı ile tanınmaktadır.

Gelin şimdide ünlü oyuncu Salih Saygı hangi filmlerde, hangi roller ile sinema severlerle buluştu hep birlikte göz atalım. Çakallarla Dans 6 filminde Yunan Kaptan, İstanbul Kırmızısı filminde Piyanist, Çılgın Dershane 4: Ada filminde Zengin Öğrenci, Yusuf Yusuf filminde Otel Müdürü, Siccin filminde Piskolog Harun, Dabbe 5 : Zehr-i Cin filminde Profesör Necati, Recep İvedik 4 filminde Hakem, Bir Küçük Eylül Meselesi filminde Plak Şirketi Sahibi, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda filminde Belediye Başkanı, Kurtlar Vadisi Filistin filminde İsrail Askeri, Romantik komedi filminde Kuyumcu Ege, Recep İvedik filminde Avukat Caner, A.R.O.G filminde Konsey Üyesi, Çılgın Dershane : Kampta filminde Salih Hanzade, Çılgın Dershane filminde Beden Öğretmeni, Kurtlar Vadisi Irak filminde Amerikan Komutan Yüzbaşı, Organize İşler filminde Baş Komiser ve G.O.R.A filminde ise Kafe Sahibi rollerinde yer alarak adından övgülerle söz ettirmiştir.

Ünlü oyuncu Salih Saygı aynı zamanda instagram’da ise 100 bin takipçiye sahiptir. Merak edenler için ise ünlü oyuncunun instagram profili @salihhanzade35

Ünlü oyuncu Salih Saygı aynı zamanda tiktok’ta ise 10 bin takipçiye sahiptir. Merak edenler için ise ünlü oyuncunun tiktok profili @salihhanzade

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı