"Belçika'da Türk Girişimci Kasım Tamer: Kimsesiz Çocuklara Umut Işığı Oluyor!"

News Tanıtım
Bu içerik 464 kez okundu.

"Belçika'da Türk Girişimci Kasım Tamer: Kimsesiz Çocuklara Umut Işığı Oluyor!"

Belçika'nın Antwerpen şehrinde uzun yıllardır ikamet eden girişimci Kasım Tamer, hayatı boyunca edindiği deneyimleri ve başarılarıyla dikkat çekiyor. 13 Mart 1994 doğumlu olan Tamer, Adaklı/Bingöl kökenli olup ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladıktan sonra Antalya Üniversitesi Muhasebe ve Finans bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Ancak aynı yıl içerisinde Belçika'nın yolunu tutarak Antwerpen Üniversitesi Kdg (Karel de Grote Hogeschool) Muhasebe bölümünde öğrenimini sürdürdü.

11 yıldır Belçika'nın Antwerpen şehrinde yaşayan Kasım Tamer, burada Bella Mobel ve Kigili bvba şirketlerini kurarak mobilya ve gıda sektöründe hizmet veriyor. Mobilyaları Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden temin ederek Antwerpen'deki satış mağazasında müşterilerle buluşturan Tamer, aynı zamanda marketinde satılan ürünlerin yüzde 40'ını Türkiye'den tedarik ederek Türk şirketlerine destek sağlıyor.

Girişimcilik ve ticaret alanındaki başarılarıyla tanınan Kasım Tamer, aynı zamanda lisanslı bir Thai boks sporcusu olup antika ve resim sanatına olan ilgisiyle de dikkat çekiyor. Çeşitli dillerde iletişim kurabilme yeteneği (Hollandaca, İngilizce, Kürtçe ve biraz Arapça) ve kendi hayatını sağlıklı ve uzun bir şekilde sürdürme hedefiyle bilinen Tamer, kimsesiz çocuklara olan ilgisi ve duyarlılığıyla da öne çıkıyor.

Bugün itibariyle Kasım Tamer, İstanbul'a bağlı "Kimsesiz Çocuklar Derneği" Belçika Antwerpen bölge başkanı olarak atandı. Kimsesiz çocuklara umut ve destek olma amacıyla üstlendiği bu görev, Tamer'in toplumsal duyarlılığını ve sorumluluk bilincini bir kez daha ortaya koyuyor.

Kasım Tamer, girişimcilik ve toplumsal sorumluluk alanındaki çabalarıyla, hem iş dünyasında hem de toplum içerisinde pozitif bir etki yaratmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı