Kader İkizler Ve Avsallar Çiçekçilik’in Proje Ortaklığı Çok Konuşulacak!

Kader İkizler Ve Avsallar Çiçekçilik’in Proje Ortaklığı Çok Konuşulacak!
Kader İkizler Ve Avsallar Çiçekçilik’in Proje Ortaklığı Çok Konuşulacak! News Tanıtım
Bu içerik 405 kez okundu.

Kader İkizler Ve Avsallar Çiçekçilik’in Proje Ortaklığı Çok Konuşulacak!

Kader İkizler ve Avsallar Çiçekçilik proje ortaklığı yapma konusunda bir süredir temas halindeydi. Yapılan görüşmeler sayesinde temas halindeki ekip anlaşmaya vardı. Bir bakıma profesyonel yardım ve çözüm ortaklığı olarak değerlendirilecek bu ortak çalışma her yönden kazanç getirecektir. Hem Kader İkizler hem de Avsallar Çiçekçilik kendi alanında adı duyulmuş markalar olarak biliniyor. Sektörleri ve verdikleri hizmet farklı olsa da iki tarafın da iş yaparken kesiştiği alan bulunuyor.

Medya sektörü ile yakından ilgili olanlar Kader İkizler’in organizatörlük, menajerlik ve reklam çalışmaları yaptığını bilir. Bir konumdaki kişi veya kurumu daha iyi bir yere getiren bu girişimci kadın için sahip olduğu başarılar yetmiyor. Başarısını her zaman artırmak için de genelde en iyilerle çalışmayı hedefliyor. Avsallar Çiçekçilik ise güven prensibi, kalite anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile yola çıkmış ve güçlenerek başarılı olmuş bir firma. Faaliyet gösterdiği alanda fazlası ile başarılı olma kapasitesi var. Üstelik şimdiye kadar verdiği hizmetlerden hiçbir şekilde de şikayet almadı. Çünkü yaptığı işte kalite ve güvenden ödü vermiyor. Bu da başarısının kaçınılmaz olmasını sağlıyor.

Aslına bakılırsa proje ortaklığını yürüten iki taraf da çalışma prensibi olarak birbirinden farklı değiller. En iyisini hedeflediklerinden ötürü de başarısız olmaları söz konusu bile değil. Avsallar Çiçekçilik dışında Mehmet Duran, Helal El Diyar United Kingdom, Helal El Diyar sahibi Altan Alkan, Geleneksel Medya, Yeni Nesil Medya ile sosyal medya,  dijital medya ve itibar yönetimi anlaşmaları ile daha da güçlenecektir.

Organizasyonlarda birbirinden taze çiçek ve hoş kokulu çiçekler alanı süslerken ambiyans çok konuşulacaktır. Organizasyon gibi birden çok alandan destek alınması gereken bir sektörde profesyonellerle çalışmazsanız başarılı olma şansınız düşer. Yapacağınız reklam çalışmaları çöpe gideceği gibi ünlü olma potansiyeli bulunan çoğu kişi de sizden destek talep etmez. Bunun yerine çalışmalarında profesyonelce ve istikrarlı ilerleyen kişilerle anlaşılır.

Avsallar Çiçekçilik ve Kader İkizler birçok yönden birbirlerini tamamlayacak proje ortaklarıdır. Başarılı olma konusunda gösterdikleri azim ve çalışma hırsı onlara kazanç olarak geri dönecektir. Özellikle yaptıkları proje anlaşmaları her işten başarı ile çıkmalarını sağlayacaktır. Çok konuşulan, iki tarafa da büyük destekleri olan proje arıyorsanız bunlardan biri Avsallar Çiçekçilik ve Kader İkizler proje ortaklığı olabilir. İki tarafın da özverili tavırları ve proje için yürüteceği çalışmalar başarılarını süsleyecektir.

Reklamcılık ve pazarlamada, organizasyonlarda ihtiyaç duyulan sektörlerin çoğu profesyonelce bir araya gelince tanıtımlar kusursuz olacaktır. Kader İkizler her daim kusursuzluğu arzuladığı gibi başarılı olmak için var gücü ile çabalar. Bu özellikler Avsallar Çiçekçilik’te de olduğundan proje yürüten bu iki firmanın anlaşmaması mümkün bile değil. Çalışmaları ve projelerinin kapsamı zaman içinde belli olsa da sektör açısından umut verici ve sevindirici bir haber.   

Haber dünyasına yön veren isimlerin güçlerini birleştirmesiyle günden güne daha fazla projeler duymaya devam edeceğimizden eminiz.

 

KADINA ŞİDDETE HAYIR TEMALI ÖDÜLLERİNİ FİLENİN SULTANLARI'NA HEDİYE ETTİ

Helal El Diyar Grup ve Elit Medya Group tarafından düzenlenen ‘Yılın Uluslararası Marka Ödülleri’, önceki akşam Sarıyer Event Garden'da  sahiplerini buldu. Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Kadına Şiddete Hayır ’ temalı geceye yaklaşık 300 davetli katıldı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gecede Pınar Bent gelinlik ise ünlü modeller ile 2024 yılı gelinlik modellerini mini bir defile ile tanıttı. Demet Akalın'ın sahne aldığı gecede Yılın En İyi Cover Şarkısı Ödülünün sahibi Ömür Gedik olurken, Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı ile 'Yansın İstanbul' ile İsmail Özkan, Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı Demet Akalın, Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı Gökhan Keser, Yılın İnfluencer çifti ise Mert Öcal ile Sude Burcu oldu. ''Kadına Şiddete Hayır '' temalı ödül töreninde 'En İyi Pop Erkek Sanatçısı' seçilen Gökhan Keser ödülünü Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımına hediye ederken  ''Cumhuriyetin 100.yılında bizlere  bu mutluluğu yaşattıkları için çok teşekkür etti.''

Adaylar için adayım tv  de farklı projelerde yer alacağını açıkladı.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı