İtidal Çağrısı : 3. Dünya savaşı çıkarsa teknoloji yok olacak

Siber Koruma A.Ş genel müdürü Mehdi Uğur Çoban olarak İsrail ve Filistin devletlerini öncelikle kınadığımı belirtmek isterim. 3. dünya savaşı mı çıkartmak istiyorsunuz? Yoksa kutsal dinlerde yer alan ve kıyamet alameti olan Armageddon savaşını başlatıp bir kurtarıcının ortaya çıkmasını mı bekliyorsunuz? Deccal'in oyununa gelmeyelim.

İtidal Çağrısı : 3. Dünya savaşı çıkarsa teknoloji yok olacak
İtidal Çağrısı : 3. Dünya savaşı çıkarsa teknoloji yok olacak News Tanıtım
Bu içerik 799 kez okundu.


Yeteri kadar insan ölmedi mi? Kurtarıcınız ortaya çıkınca ve kıyamet alameti gerçekleşince peki ne olacak? Gerçekten kıyametin kopmasını mı istiyorsunuz? Veya bir savaş daha çıkarsa daha kaç insan ölecek farkında değil misiniz?

Kudüs kutsal dinler için önemli, ona tamamen sahip olmak yerine hoşgörü ve saygı çerçevesinde neden birlikte ibadet etmiyorsunuz? Siz Hz. Muhammed'e, onlar Hz. İsa'ya veya Hz. Musa'ya inanıyor diye mi oluyor bunlar? Hepsi Allah'ın peygamberi değil mi? Yoksa siz birine inanıp diğer peygamberleri yalanlıyor musunuz? Yoksa siz bir dine inanıp diğer kutsal dinleri yok mu sayıyorsunuz?

İtidal çağrımı duymanızı istiyorum. Einstein'ın yanılacağını da belirtmek isterim. 4. Dünya savaşı değil, 3. dünya savaşı kılıçla (taş ve sopalarla) olacak. Tüfek/Tabancı gibi silahların mekanizmalarını etkisiz hale getiren başka silahların mevcut olduğunu zaten biliyorsunuz. Peki ya diğer silahları etkisiz hale getirmek zor mu?

Teknolojiyi durdurmak sandığınız kadar zor bir şey değil.

Bir düşünün, uydusuz bir dünya nasıl olurdu? GPS çalışmıyor, Radyo/TV/İnternet çalışmıyor ve diğer haberleşme araçları çalışmıyor. Uyduları ele geçirmek bir hacker için çok zor olmasa gerek. Yanılıyor muyum?

Bir düşünün, yollayacağınız füzenin sizin belirlediğiniz hedefe değilde bir hackerın belirleyeceği hedefe gittiğini hayal edin? Hacklenemez olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Sizi bu düşünceye iten nedir? Hiç hacklenmediniz mi?

Bir düşünün, kendi savaş uçaklarınızın koordinantlarının kendi ülkenizi vurmaya programlı olduğunu. Hiç hacklenmediniz mi?

Bir düşünün, bankalar da gördüğünüz ve çok güvendiğiniz paranızın sıfırlandığını. Tüm finans sisteminizin durdurulduğunu. Hiç haklenmediniz mi?

Kısaca, bir savaş olursa sadece bir kişinin neler yapabileceğini sizlere anlatmak istedim. Siber güvenlik uzmanı olarak sizleri uyarmak isterim, böyle şeyler yaşanılması kaçınılmaz olacaktır. Bunlara hazırlıklı mısınız?

Bu savaş son bulmalı.

3. dünya savaşı, Kıyamet savaşı, Armageddon savaşı artık siz adına ne derseniz, ama ben Siber Koruma A.Ş genel müdürü Mehdi Uğur Çoban olarak yaşayacaklarınızı önceden bildirmek isterim ve "Ben tüm savaşlara karşıyım, barıştan yanayım."

Türkiye ve İran başta olmak üzere tüm İslam ülkelerin ve diğer ülkelerin teknolojilerini yakından takip ediyoruz. İşimizin başındayız ve tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Ayrıca tüm müslümanları içinde bulunduğumuz bu Ahir zaman'da İran,Cemkeran Cami'ne davet etmek istiyorum. 24 Şubat 2024 (Şaban 14) cumartesi gecesi bende orada olacağım ve savaşların bitmesi için Berat Kandili'nde Allah'a dua edeceğim.

 https://ugurcoban.com.tr

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı