Sivasspor'da Transfer Rüzgarı: "6-7 Transfer Yapacağız"

Sivasspor'da Transfer Rüzgarı:
Sivasspor'da Transfer Rüzgarı: News Tanıtım
Bu içerik 53 kez okundu.

Sivasspor'da Transfer Rüzgarı: "6-7 Transfer Yapacağız"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye Ziraat Kupası ile birlikte yoğun maç temposu ve zorlu hava koşullarıyla mücadele ettiklerini belirtti. Ligdeki takımların benzer zorlukları yaşadığını ifade eden Uygun, sakatlık sorunları, kısıtlı transfer dönemi ve ara kampının olmamasının tüm takımları etkilediğini vurguladı.

Teknik Direktör Bülent Uygun'dan Transfer Açıklaması

Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Uygun, takımın ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek, "Biraz sabır, biraz desteğe ihtiyaç var. 0 gün içerisinde en az 6-7 transferi indirebilmenin başarısını göstermek istiyoruz" dedi. Twinplay

Sivasspor, Antalyaspor Maçına Yoğun Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında 24 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maç öncesi iddialı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Bülent Uygun, Gaziantep FK maçını değerlendirirken zorlu lig şartlarına dikkat çekti ve oyuncularını tebrik etti.

Sivasspor, Gaziantep FK ile oynadığı maçta istedikleri sonucu alamamalarına rağmen, oyuncularını tebrik eden Uygun, yaşanan zor şartlarda gösterdikleri mücadeleye vurgu yaptı. Şimdi ise önlerinde Antalyaspor gibi güçlü bir rakiple zorlu bir deplasman maçı olduğunu dile getiren Uygun, transfer döneminin kısıtlı olmasına rağmen en az 6-7 transfer yaparak takımı güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Takımın zorlu hava koşullarına ve sıkı maç programına rağmen iyi bir performans sergilemeye devam ettiğini ifade eden Uygun, taraftarlardan destek istedi. Sivasspor, transfer atağını gerçekleştirip, Antalyaspor maçında alacağı galibiyetle çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı