Dolmabahçe'de Sessiz Gece! Beşiktaş'ta Kan Kaybı Artıyor

Dolmabahçe'de Sessiz Gece! Beşiktaş'ta Kan Kaybı Artıyor
Dolmabahçe'de Sessiz Gece! Beşiktaş'ta Kan Kaybı Artıyor News Tanıtım
Bu içerik 58 kez okundu.

Dolmabahçe'de Sessiz Gece! Beşiktaş'ta Kan Kaybı Artıyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda Adana Demirspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir puan kaybına uğradı.

Beşiktaş, evinde Adana Demirspor'u ağırladığı maçta beklenmedik bir skorla karşılaştı. Trendyol Süper Lig'in 22. haftasındaki mücadelede Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı. Bu beraberlikle birlikte Beşiktaş'ın puanı 36'ya yükselirken, rakibi Adana Demirspor da 31 puana ulaştı.

Beşiktaş'ta Galibiyet Hasreti Sürüyor

Siyah-beyazlı ekip, son dönemdeki performansında dalgalanmalar yaşamaya devam ediyor. Geçen hafta Pendikspor'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş, bu hafta da Adana Demirspor ile berabere kalarak galibiyet hasretini 2 maça çıkardı. Önceki hafta Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden Beşiktaş, istikrarsız grafikle taraftarlarını endişelendiriyor. Gelecek hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu mücadelede kaybedilen puanları telafi etmeye çalışacak. Bizbet

Adana Demirspor'da Kartlar Havada Uçuştu

Maçın ilk yarısında 29. dakikada sarı kart gören Adana Demirsporlu Yusuf Barası, 48. dakikada ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu durum, Adana Demirspor'un oyun planını zorlayarak Beşiktaş'a avantaj sağladı. Diğer taraftan Beşiktaş'ın Tayfur Bingöl ile Mert Günok'un aldığı sarı kartlar, ikinci hafta üst üste cezalı duruma düşmelerine neden oldu. İki oyuncu, Süper Lig'in 23. haftasındaki EMS Yapı Sivasspor maçında forma giyemeyecek.

Tarafların bir sonraki hafta oynayacakları maçlar öncesi ligdeki konumları ve kadro durumları merakla beklenirken, Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiasını sürdürebilmesi için önünde zorlu bir süreç olduğu görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
Profesyonel Make Up Uzmanı Şeyma Karakut: Makyajın Büyülü Dokunuşu
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı
YÖK'ten yurt dışı eğitim uyarısı